ZebrazymfoniEn billedsangbog. Syng sangen, kik på de smukke illustrationer, tæl musikanterne, lyt til instrumenterne.

Illustrationer: Stine Rosenberg

Zebrasymfoni er en musikalsk historie om ti dyr, der mødes, bliver venner og ender med at spille en ‘symfoni’ sammen. Barnet kan lytte til cd’en og følge med i bogen og på den måde lære tallene fra 1 til 10 og ni klassiske musikinstrumenter at kende: hvordan ser de ud, og hvordan lyder de?

Anmeldelser:
"Der er kælet for detaljerne så, at dyrenes Zebrazymfoni er fuld af iørefaldende rim. Illustrationerne er klassiske og overskuelige med masser af farver. Det er fornøjeligt for både øje og ører at tage med Janne Aaagaard en tur til ”Zebrazymfoni”. På den vedlagte CD kan man få lov at lytte til sangen af samme navn. Billedbogen vil være oplagt til dialogisk læsning omkring tal og musik."
– Nønne Lønne Votborg, Sjov for Børn

"Janne Aagaard er kendt for sine gode, glade og kloge børnesange, og dette sidste skud på den musikalske stamme er absolut ingen undtagelse. Da jeg havde lyttet bogen igennem på den medfølgende cd, sad jeg tilbage med en glad fornemmelse i kroppen. Glad af den gode musik, der bare swinger, og glad for at der stadig er voksne, der tager det dybt alvorligt at lave kvalificeret musik til børn. Tak for det."
– Ina von Barm, Skolestart

Bogen er desværre udsolgt!
Ill.: Gry Moursund